Masuta de toaleta / birou 2 in 1 cu oglinda rotativa 360 si taburet, 4 sertare, design vintage, alb

480,00 RON
Adora0
Descriere

Confecționat din lemn de esență tare de pin și MDF, are un stil clasic și un design elegant, făcându-l nu doar atractiv ci și rezistent. O atenție deosebită asupra detaliilor și un design de excepție fac din acest set de toaletă unul care combină clasicul cu rafinamentul modern. Picioarele din lemn sunt rezistente asigurând astfel un suport eficient.

O caracteristică aparte a setului o reprezintă faptul că partea superioară poate fi îndepărtată cu ușurință putând folosi partea de jos drept birou sau spațiu de lucru.

Setul de un stil rafinat, în curburi elegante și detalii sculptate, dispune de o masă, patru sertare sculptate, o oglindă reglabilă ce se poate roti în poziția dorită și un taburet frumos sculptat în motive florale. Este perfectă pentru depozitarea bijuteriilor și obiectelor de înfrumusețare iar blatul mesei oferă suficient spațiu pentru produsele d-voastră cosmetice.

Masuta pentru machiaje in stil vintage cu un design curbat, infrumuseteaza orice camera si devine un element important si vizibil. Ornamentele amanuntite situate pe sertare si deasupra oglinzii sau tapiteria scaunului completeaza decorul romantic. 

Oglinda rotunda iti va transpune frumusetea intr-o cu totul alta lumina!t1x

  • masa de toaleta eleganta, alba in stil baroc
  • 4 sertare ofera spatiu adecvat pentru bijuteriile si cosmeticele tale
  • decoratiuni romantice, florale ale mesei
  • scaune tapitate, confortabile (ornamente)

Dimensiuni totale (inclusiv oglinda):
Lungime: 75 cm
Adancime: 40 cm
Inaltime: 141 cm

Dimensiuni scaun:
Lungime: 37 cm
Adancime: 28 cm
Inaltime: 44 cm

Setul include:
- Masa de toaleta cu 4 sertare
- Oglinda
- Scaun tapitat

Detalii
Comentarii

Meniu

megagift.ro

Creaza cont gratuit pentru marca produse adorate.

Conectare